Van de zomer naar de herfst

from-summer-to-fall-1

Het einde van de zomer betekent in mijn ogen iets leuks en iets minder leuks. Bad things first; de mindere kant is natuurlijk dat we afscheid moeten nemen van het mooie weer. Van de avonden met vrienden in de tuin, lekker borrelen op het terras, naar het strand, en zo kan ik nog wel even doorgaan….
Het leuke daarentegen is dat het komende modeseizoen vol staat met nieuwe mode, trends en laagjes. En vooral dat laatste is iets waar ik gek op ben.
In een zomerse outfit voel ik me vaak enigszins “kaal”. Er mist iets, maar dat gevoel wordt in het seizoen daarop altijd helemaal goed gemaakt. Vestjes, jasjes, leggings, maillots, het mag en kan allemaal weer en ik word daar toch best wel erg blij van :))

Zo zijn ook schoenen een belangrijk item voor mij tijdens het najaar. Want het wordt kouder en natter buiten en in dit geval geldt bij mij niet de stijlregel  ‘wie mooi wilt zijn moet pijn (lees: kou) leiden’.
De schoenen die ik draag in de herfst moeten dus warm zijn maar er ook nog steeds stijlvol uit zien én passen bij mijn herfstoutfits.

Vandaag draag ik dé perfecte najaars-boots, namelijk overknee laarzen. Deze laarzen zijn super vrouwelijk maar hebben tegelijkertijd een krachtige en stoere uitstraling. Cool in combinatie met een net jurkje of een flared rokje en trendy over een jeans. In dit laatste geval is het wel belangrijk dat je let op twee punten;

  • draag hierbij altijd (ik zeg áltijd) een jeans in een strak model welke taps toeloopt. Denk aan een skinny jeans (maar dan ook écht skinny) of een jegging (een kruising tussen een jeans en een legging). Wanneer je dit niet doet loop je een groot risico de plank volledig mis te slaan en eruit te zien alsof je bent gaat paardrijden of een dag in de tuin aan het werk bent (en dat willen we niet…)
  • pay also attention to: de bovenkant van je outfit. Ga voor een top of blouse die niet verder reikt dan je heup (anders krijg je hetzelfde effect als hierboven beschreven)

Ik draag mijn overknee laarzen vandaag nog even met blote benen en een jurkje. Ik kan niet wachten tot het echt kouder wordt en kan gaan starten met het maken van andere combinaties :))

Liefs,
-♥-
Chris

 

from-summer-to-fall-5

from-summer-to-fall-4

 

 

 SHOP MIJN LOOK:

Overknee laarzen – Angelo Bervicato (via Van den Assem)
Jurk – Closet
Tas – Rebecca Minkoff

 

 

 

 

Bewaren

3 Comments

Comments are closed.