Lange blazer en veterboots

 

Het is weer maandag. En hoewel niet iedereen zit te wachten op deze dag van de week kan maandag toch ook best relaxed zijn. Een nieuwe week biedt namelijk ook weer nieuwe kansen. Alles dat vorige week niet goed ging gaat deze week beter is mijn motto. En dan is die maandag echt zo erg nog niet.
Wellicht dat het bij mij ook helpt dat maandag meestal een vrije dag is. De eerste dag van de week staat bij mij in het teken van iets leuks doen met Milan.

En dan wil je niet je nette pak dragen die net wat te strak zit na de volgevreten kerst en oud en nieuw (laten we eerlijk zijn, ik denk dat iedereen daar wel last van heeft) maar gewoon lekker een comfortabele outfit die geschikt is voor alles wat je op je vrije dag wilt doen. Of ik nu naar Monkeytown ga, “mokkietow” voor Milan, of op de koffie bij een vriendin.

Op de maandag moet je het jezelf vooral niet te moeilijk maken en vandaag draag ik dan ook een casual outfit waarbij comfortabel voorop staat. Veterschoenen (al dan niet gestrikt), jeans, warme trui en zachte blazer.

Monday I’m ready for you, are you?

Liefs,

Chris

 

 

SHOP MIJN LOOK:

Blazer – Only (vergelijkbaar hier)
Jeans – H&M
Veterboots – Shabbies Amsterdam
Tas – Rebecca Minkoff (vergelijkbaar hier)
Riem – Mango