Voorbereid op de winter

Voorbereid-op-de-winter-6

De maand november is nog nooit zo warm geweest, en ik kan niet ontkennen dat het van mij best zo mag blijven. Al moet ik zeggen dat ik de warme truien, boots (lees: Uggs) en winter accessoires ook wel erg fijn vind. Met deze lange, warme shawl bereid ik me alvast voor op de kou die komen gaat. Wanneer weten we nog niet maar het gaat vast en zeker een keer gebeuren.

Vandaag gebruik ik dit oversized model meer als accessoire dan als noodzaak. En dat bevalt me eigenlijk prima. Matcht mooi met mijn zwarte outfit en witte sneakers. De skinny jeans is overigens een “oudje”. Ik kocht hem vorig jaar toen ik zwanger was omdat ik uit al mijn broeken barstte…nooit gedacht dat ik hem nog zou dragen maar 18 kilo lichter zit hij nog steeds even lekker en sluit hij nog mooi aan (dit zal vast aan de stretch te wijten zijn) Ik vind vooral de wat vale plekken mooi, geven hem een beetje een vintage touch.

In het jasje kan ik wonen, letterlijk. Een leren bikerjack is voor iedere vrouw onmisbaar (zie hier mijn favorieten van dit seizoen) en maakt je outfit altijd af. 
Wat ook een goede accessoire is om je outfit af te maken is een tas. Gehuld in een complete basic outfit maar wel een ge-wel-di-ge tas en niemand zal kijken naar die net wat minder gematchte outfit.

Maar goed, over de winter gesproken…ik durf het bijna niet te zeggen maar ik kijk ernaar uit. Tijd om te genieten van al mijn mooie winterstukken en accessoires.

Love,
-♥-
Chris

Voorbereid-op-de-winter-4

Voorbereid-op-de-winter-8

Voorbereid-op-de-winter-7

Voorbereid-op-de-winter-2

Voorbereid-op-de-winter-1

 

 SHOP MIJN LOOK:

PEPE JEANS leren jasje (vergelijkbaar hier)
G-STAR RAW jeans (vergelijkbaar hier)
CLAUDIA STRATER zijden top
NIKE air force 1 sneakers
FAB. leren tas
ZARA shawl