Voorjaarstrends

Voorjaarstrends-3

 

Terug uit Rome, fris en fruitig en weer opgeladen voor een nieuwe (werk) week. Wat was het een geweldige mini vakantie. De stad, het mooie weer en het fantastische gezelschap van mijn twee liefdes. Rome is een grote aanrader wanneer je op zoek bent naar een toffe stedentrip. Het heeft alle ingrediënten voor een écht vakantiegevoel.

Ook heb ik tijdens mijn tripje het een en ander gefilmd waar ik asap een vlog van in elkaar ga vogelen (dit is nu nog even een uitzoekwerkje maar ervaring leert laten we maar zeggen).

Over naar mijn outfit van vandaag, eigenlijk van gisteren toen ik nog in de stad was waar je niet op zoek hoeft te gaan naar mooie achtergronden voor je foto’s. Die zijn namelijk overal.
Misschien op het eerste oog niet zo bijzonder maar er zitten toch twee trends verborgen in deze look die we komend voorjaar veel gaan zien; de off-shoulder trend en de asymmetrische trend.

Beiden zijn bij mij favoriet. Asyemmetrische lijnen in je outfit zijn namelijk altijd goed, voor ieder figuur. Ik vind het ook wat nonchalants geven aan je look en ik hou daar wel van. Een trui of shirt off-shoulder dragen vind ik al jaren mooi. Je schouders laten zien heeft iets sexy’s en vrouwelijks. Hou ik ook van :))

Dit is een fijne knit welke heel comfortabel is maar net iets meer heeft dan een recht toe recht aan variant. Gewoon van de Zara, wel uit Rome en dat geeft hem een net iets hoger fashion gehalte ;))

Fijne maandag!

Liefs,
-♥-
Chris

 

Voorjaarstrends-44Voorjaarstrends-2

Voorjaarstrends-5

Voorjaarstrends-1

 

SHOP MIJN LOOK:

Zwarte knit – Zara
Jeans – Gsus (in de sale!)
Sneakers – Nike Air Max 1
Tas – Zadig & Voltaire
Ketting – Jane Kønig

 

 

1 Comment

Comments are closed.