Wat draag ik op een koude dag?

OUTFIT VOOR KOUDE DAGEN

Een goedemorgen op deze maandag morgen! Het is ein-de-lijk tijd voor een nieuwe blog met outfit foto’s.
Normaal draag ik tijdens het maken van de foto’s vaak geen (winter)jas maar het is nu gewoon veels te koud om jas-vrij naar buiten te gaan.

Op hele koude dagen denk ik trouwens vaak aan een warm land. Zo dacht ik gisteren nog aan onze heerlijke vakantie, alweer 5 jaar geleden, op Curacao. Wat is het daar fantastisch, en wat zou ik nu graag terug willen!

EEN ECHTE WINTERJAS

Maar goed even terug naar die niet jas-vrije dag dus. Want zelfs voor jullie ga ik op zo’n koude winterdag niet zonder jas buiten staan, dus vandaag zie je voornamelijk een warme winterjas en een dikke shawl. Een jas waar deze koukleum overigens wel heel erg blij mee is.
Hij is van de Zara en prijstechnisch zou je niet verwachten dat hij je onder de 10 graden nog warm zou kunnen houden, maar niets is minder waar….deze jas lijkt wel een berenvel en houdt zichzelf nog steeds staande met temperaturen onder het vriespunt ;))
De shawl kocht ik in Tilburg tijdens de allerlaatste Swan Market die ik deed voor The Cherry Picker. In de hal waar de markt stond was het zó koud dat het kopen van deze shawl een must was. Hij is vooral erg leuk in combinatie met een bikerjack, wanneer het weer het toe laat dus ;))

POWER JEANS

De jeans die ik draag is van H&M. Dit is nu echt zo’n broek waar je van moet houden. Is dit niet het geval dan vind je hem waarschijnlijk he-le-maal niks. No problem, ik vind hem super leuk.
Hij geeft een outfit meteen wat hips en samen met een basic trui of top combineert hij super leuk. Op warmere dagen erg fijn met sneakers en een bloot enkeltje, maar vandaag koos ik voor warme boots. Ik moet toegeven dat ik de outfit zo een beetje shabby vind maar gezien de (zon)dag waarop de foto’s gemaakt zijn was dit helemaal prima.
In de winter ga ik sowieso vaker voor casual en vind ik comfortabele kleding nog belangrijker dan in de zomermaanden. Het moet vooral lekker zitten én warm zijn.

TROTS OP M’N MANNETJE

Deze week word een drukke week. Werk, afspraken, werk, afspraken…en tussendoor nog even gebak en traktaties halen voor Milan want die wordt aanstaande woensdag 3! Als ik naar de foto’s kijk besef ik me dat hij echt groot is geworden. In lengte maar ook in gedrag.
Het is een mannetje met een woordenschat die soms groter is dan alle kinderen van één klas bij elkaar. En het is een echte jongen die het liefst klimt, klautert en voetbalt. Ik vind het een knappert in alle opzichten (hoe trots kun je als moeder zijn op je zoon?!)

Nu hij groter wordt kan hij ook vaker samen met mama op de foto. Wat doet hij het goed op de foto he?

Meer outfit foto’s zijn onderweg, deze hopelijk zonder jas :))

Fijne (maan)dag!

Liefs, Chris

 

 

OUTFIT DETAILS:

Jas – Zara
Jeans met steentjes – H&M
Veterboots – Shabbies Amsterdam

 

MILAN:

Jas – River Island
Broek – Zara
Sneakers – H&M