Another way of wearing pastels

Another-way-of-wearing-pastels-1

Pastelkleuren zien we dit seizoen super veel. Ik vind pastelkleuren erg mooi maar niet altijd heb ik er zin in om ze te dragen. Pasteltinten hebben toch een wat zachtere en lievere uitstraling. Terwijl ik juist van stoer en grof houd. Vandaag laat ik je zien dat je met het dragen van pastelkleuren je niet meteen een zachte look hoeft te creeëren. Wanneer je zachte kleuren draagt met wat fellere of donkere kleuren krijgen de pastels ineens een heel ander karakter. En dat is nou precies wat ik zo leuk vind aan mixing & matching!
Niet alleen de kleding welke je draagt maar ook de kleuren bepalen wat jij uitstraalt. Kies daarom kleuren welke het beste bij jouw karakter passen en welke jij mooi vindt, dan straal je ook uit wat je uit wilt stralen. Ben je stoer met het hart op de tong bijvoorbeeld zoals ik? Draag dan geen outfits gehuld in zachte tinten. Dit past niet bij je en is een te groot contrast met jouw als persoon. Volg dan ook niet klakkeloos de trends maar pik de items eruit welke bij jou passen zodat je vooral dicht bij jezelf blijft!
Fijne dag!

Love,
-♥-
Chris

Another-way-of-wearing-pastels-2

Another-way-of-wearing-pastels-6

Another-way-of-wearing-pastels-4

Another-way-of-wearing-pastels-5

Another-way-of-wearing-pastels-3

Outfit van vandaag:

EXPRESSO mint groen faux leren jasje
NEW LOOK bordeaux rood t-shirt
G-STAR RAW boyfriend
NIKE AIR MAX liberty sneakers
CHANEL rouge allure séduisante lipstick

 

 

2 Comments

  • Ahaaaaaa! Ja, idd, met een foon werkt dat inderdaad anders.
    Het Nederlandse vlaggetje ontdekt en hoppa!
    Dankjewel. Fijn weekend!

    Liefs, Marjolijn

    • Helemaal goed! Ik ga er nog wel even een klein berichtje aan wenden om ervoor te zorgen dat iedereen gewoon in het Nederlands kan lezen :))
      Liefs

Comments are closed.