Welkom 2016!

Mijn-laatste-outfit-van-dit-jaar-3

 

Welkom 2016! Welkom in een gloednieuw jaar met nieuwe (en dit jaar ook écht goede!) voornemens. Het afgelopen weekend heb ik vooral nog even genoten van mijn vrije dagen en deze (helaas wel met een fikse verkoudheid) samen met mijn liefdes doorgebracht.

Voor mij zal 2016 in het teken staan van liefde, werk en succes. Waarbij liefde absoluut op nummer 1 staat. Liefde voor mijn gezinnetje, familie en vrienden en natuurlijk de voorbereidingen van onze bruiloft.
Aankomend weekend vieren we de eerste verjaardag van Milan, wat een bijzonder moment zal zijn. Een mijlpaal in zijn leven maar ook in die van zijn ouders. Het was een heftig jaar waarbij ik nu vooral hoop op een wat rustigere en fijnere periode met zn drieën.

In de eerste maand van dit nieuwe jaar zal ik starten met een nieuw sportschema, met als uitgangspunt dat ik van de zomer fit en strak in mijn bikini over het strand kan paraderen. Het afgelopen jaar is het sporten bewust en onbewust wat blijven liggen. Met de bruiloft in het vooruitzicht (al duurt dat nog even ;-)) heb ik een goede motivatie om te gaan knallen. 

En ik ben van plan dit jaar nog meer successen te gaan behalen. Ook voor Styled by Chris breekt er een nieuw tijdperk aan. Een tijdperk waar ik lang over na heb gedacht en naartoe heb geleefd. Allereerst zal in deze eerste week de eerste vlog online gaan op mijn blog! Ik ben super benieuwd wat je ervan vindt, dus laat het me vooral weten in de comments!
Ook start ik de eerste maand van het nieuwe jaar met een mooie nieuwe samenwerking waarvan je binnenkort meer zult zien en lezen.

Hierbij overigens mijn allereerste outfitpost van 2016. Met items waar ik helemaal blij van word in een look geheel in mijn eigen stijl. Ik blijf vooral trouw aan mijn lievelings”kleur” zwart. Omdat ik vind dat je altijd moet doen wat het beste bij je past en het dichtst bij je ligt. Hierdoor behaal je het meeste succes!

Ik wens jullie een fantastisch, succesvol maar vooral liefdevol 2016 toe! May all your wishes come true…..

Liefs,
-♥-
Chris

 

Mijn-laatste-outfit-van-dit-jaar-1

Mijn-laatste-outfit-van-dit-jaar-7

Mijn-laatste-outfit-van-dit-jaar-2

Mijn-laatste-outfit-van-dit-jaar-4

Mijn-laatste-outfit-van-dit-jaar-5

Mijn-laatste-outfit-van-dit-jaar-6

 

LOOK VAN VANDAAG:

A-symmetrische jurk – Gsus
Jasje – H&M
Boots – Supertrash
Crossbody tas – Zadig & Voltaire

Bewaren

6 Comments

 • Nou, ik ben heel erg benieuwd wat deze maand allemaal op je blog komt te staan!
  En dan een vlog! Wat spannend en leuk!
  En jaaaa, voor de bruiloft moet je echt helemaal in shape zijn. Maar dat gaat je lukken hoor. Je ziet er nu al goed uit!
  Leuj outfit heb je aan. Zwart is voor mij echt een kleur hoor! Vind het je goed staan. Ook al is het niet ‘jouw kleur’.
  Succes met al je mijlpalen die komen gaan in ieder geval. En alvast gefeliciteerd met de jarige van het weekend! ?

  Lieve groet,
  Marjolijn

 • Super leuk verhaal, heel herkenbaar 😉 Vervelend die verkoudheid, toch niet ergens aan over gehouden? Ben heel benieuwd naar je nieuwe blogs en vlogs, ik wens jou een fantastisch 2016!

 • Wat een leuk blog! Ik kom precies op tijd binnenvallen voor je eerste vlog, ben dus heel benieuwd 😉 Ik hou ook zo van zwart! Krijg wel regelmatig commentaar dat er best iets meer kleur in mag haha.

 • Gefeliciteerd met Milan zijn eerste verjaardag! Wat zal hij het leuk vinden de aandacht en natuurlijk de cadeautjes!!!! Wat leuk je vlog! Ben benieuwd wat er allemaal nog gaat komen. Altijd kijk ik er weer uit naar je blog en nu dan ook je vlog. Fijn weekend. X annet

Comments are closed.