The white denim overall

The-white-overall-5

Het is eigenlijk een beetje van hetzelfde laken en pak als met Uggs….either you love them or you hate them. Vorig jaar was ik al helemaal in mijn nopjes met mijn denim tuinbroek van de Primark. En daar is nu een witte variant bijgekomen. Niet van de Primark maar wel met het fijne prijsje en geweldige pasvorm :))
Natuurlijk weet ik dat zo’n pak nog veel beter en leuker staat wanneer het echt mooi weer is maar ik kon het niet laten hem alvast een dagje te dragen. Het is net als met een cadeaubon..dat gevoel dat je er direct iets mee moet! Een net aangeschaft item moet het liefst dezelfde dag nog gedragen worden, weer of geen weer!
En deze combinatie komt er best goed mee weg op een (te) koude voorjaarsdag. Naast het feit dat ik echt een huge fan ben van overalls (en dan al helemaal van denim) zit deze fantastisch! Heerlijk like-me casual (zoals vandaag) maar ook super tof met een zwarte mouwloze top en pumps voor een avond uit. Een denim overall is voor mij echt een basisstuk in mijn garderobe. Zo veelzijdig en altijd goed!

Love,
-♥-
Chris

The-white-overall-1

The-white-overall-3

The-white-overall-2

The-white-overall-4

Outfit van vandaag:

Denim overall: H&M
Legergroene blouse: ZARA
Pailletten top: SELECTED FEMME
Zonnebril: RAY-BAN
Sneakers: FRETONS