Deze enkellaarsjes gaan we veel zien deze winter

WITTE ENKELLAARSJES

Ok eerlijk is eerlijk, het koste mij ook even tijd om te wennen aan witte laarsjes. Rond mijn 20e heb ik ze wel gedragen, maar de jaren daarna waren ze nou niet bepaald trendy te noemen.
Sinds de introductie op de catwalk zijn deze laarsjes opnieuw een trend. En ik ben inmiddels verliefd geworden op witte enkellaarsjes.

Het is omdat ik bijna nooit hakken draag maar anders had ik er wel meer dan een paar willen aanschaffen. Deze laarsjes kunnen namelijk bij elke outfit. Ze staan tof onder een jeans (any color!), of onder een jurk als statement shoe. En ze zijn zelfs top bij een business look. 

WIT IN DE WINTER

Veel vrouwen vinden wit in de winter not done. Een witte jeans, een hagelwitte blouse of je haar highlighten in de winter klinkt misschien niet meteen logisch, maar dat is het wel. In de winter is namelijk alles grijzer en grauwer maar hebben we vooral behoefte aan licht.
Neem de witte broek. Deze kun je in de winter heel goed combineren met warme kleuren zoals donkerbruin, camel en karamel. Hierdoor krijg je geen voorjaarsoutfit maar een warme winterse look. Het gebruik van natuurlijke materialen, zoals wol en cashmier, is hierbij een must.
Een witte blouse kan eigenlijk het hele jaar door. Hij geeft altijd een frisse touch aan een outfit. Ik geef toe dat je hier en daar wat kleur nodig hebt, want in de winter zijn we ons vakantiekleurtje wel verloren. Een beetje rouge en een kleur op je lippen kunnen al heel veel doen. En is wit nu helemaal niet jouw kleur? Maakt het je flets en vind je jezelf er moe uit zien als je het draagt? Combineer hem dan met een shawl in jouw kleuren die matcht met je outfit. Zo kan ook jij een witte blouse dragen.

Highlights zorgen bij mij in de winter voor een frisse uitstraling. Ik krijg wat meer kleur en zie er vaak beter uit. In de winter draag ik mijn haar dan ook liever lichter dan in de zomer.
En over die witte laarsjes…tja die pimpen dus elke outfit op tot een mooie winterlook. En zodra het voorjaar wordt draag je ze gewoon lekker door.

WITTE ENKELLAARSJES IN EEN BUSINESS LOOK

Witte enkellaarsjes gaan niet alleen heel goed samen met een casual of een hippe look. Ze zouden et erg goed doen bij mijn laatste outfitpost. Je kunt ze ook goed dragen naar het werk, bijvoorbeeld naar kantoor. Een mooie pantalon en een blazer zijn perfecte items om deze laarsjes mee te combineren.

In deze look zie je een aantal “saaie”  items zoals een standaard zwarte blazer en een grijze pantalon. Maar door de mix van verschillende materialen en prints krijgt de look wat meer eigenheid en wordt hij wat hipper dan een standaard kantoor outfit.
De witte enkellaarsjes geven de outfit een trendy en classy finishing touch.

Ben je op zoek naar witte laarsjes? Ga dan voor een enkellaarsje met een blokhak. Het liefst een van lakleer, al kan ik me voorstellen dat je dat misschien iets te heftig vindt. Een mooi leren exemplaar is ook een topper om mee te beginnen. En misschien volgt die met lakleer dan wel daarna….

Liefs,
Chris

OUTFIT OF THE DAY

Witte enkellaarsjes – Lina Locchi
Pantalon met ruit – Pieces
Blazer – vintage
Blouse – River Island