Yeez Louise

Leren rokje, Nike Air Max 1 sneakers en super leuk Yeez Louise t-shirt!

HAPPY MONDAY!

Na een super relaxt weekend vol zon ben ik volledig opgeladen voor een nieuwe week. Wat een beetje zon toch kan doen met een mens ;)) Om de maandag eens goed te beginnen show ik je vandaag gelijk mijn outfit die ik gisteren droeg. Nu het ineens zulk mooi weer is merk ik dat ik best nog wel wat zomerkleding kan gebruiken. Ik ben toe aan die zwierige jurkjes en rokjes maar heb ze allemaal mijn kast uit ge-bonjourd.
Ik ging een paar maanden geleden door een enorme opruimfase, waarschijnlijk had dit alles te maken met het nieuwe huis.
Opruimen is heel fijn. Zeker wanneer je makkelijk afstand van dingen kan doen. Het enige is wel dat ik nu met de spreekwoordelijke gebakken peren zit (lees: zomerkledingnood).
En hoewel je zou denken dat mijn kast uitpuilt van de kleding….niets is minder waar. Ik denk dat mijn vriendinnen (die niet eens zoveel met mode hebben als ik) meer kleding in hun kast hebben.

Maar…dat heeft ook zo zijn positieve kant. Tijd voor nieuwe items dus!

YEEZ LOUISE

Om te beginnen kocht ik een paar weken geleden dit shirt van het te gekke merk Yeez Louise. Een Nederlands merk met voornamelijk dit soort t-shirts. Met toffe prints en kleurencombinaties. En gewoon lekker oversized en casual. Hou ik van :)) De t-shirts worden ook veel gedragen door influencers, fotografen en it-girls. Hun Instagram account is heel cool om te volgen (@yeezlouise)
Dit is mijn eerste maar probably niet mijn laatste t-shirt haha. Maar nu eerst maar eens even sparen voor wat jurkjes en rokjes….

Mocht je trouwens denken dat ik vandaag de hele dag kan bakken in het warme zonnetje, helaas. Ik ben vandaag ook gewoon aan het werk. Maar misschien dat ik einde van de dag nog eventjes mijn vitamine D wat ga opladen ;))

Fijne maandag!

 

Liefs, Chris

 

 

SHOP MY LOOK:

T-shirt – Yeez Louise
Rokje – Zara (van vorig jaar)
Sneakers – Nike Air Max 1
Tasje – Gianni Chiarini