Zachte tinten

Soft-tones-4

 

Zachte tinten vind ik altijd mooi in het voorjaar. En nu ik na een garderobe analyse slechts een paar zwarte items heb kunnen behouden, ben ik alvast gestart met het dragen van deze kleuren.
Deze oudroze trui scoorde ik onlangs bij Zara. En het is nu al een nieuwe favoriet merk ik. De structuur, de fit en de kleur zijn helemaal te gek, vind je ook niet? Samen met een paar spierwitte sneakers en een ripped jeans heb ik een goeie voorjaarslook te pakken. Oké misschien nog een beetje te fris. Vandaar mijn dikke shawl en een leren jasje. Wel in het zwart maar ik kan er voorlopig ook nog even geen afscheid van nemen.

En zoals je ziet geen Spotted by Chris vandaag…Om eerlijk te zeggen komt dat een beetje door tijdsnood. De dagen zijn veel te kort en er zouden veel meer uur in een dag moeten zitten :)) Gisteren overigens wel getekend voor ons nieuwe huis! Dit is nu officieel rond dus kan ik het eindelijk bekend maken! Meer daarover volgt binnenkort en zal zeker ook een keer in de Spotted voorbij komen.

Fijn weekend!

Liefs,
-♥-
Chris

 

Soft-tones-2

Soft-tones-6

Soft-tones-1

Soft-tones-5

 

SHOP MIJN LOOK:

Lichtroze sweater – Zara
Ripped jeans – Kocca
Leren jasje – Pepe Jeans
Sneakers – Adidas Stan Smith
Shawl – Zara
Crossbody – Zadig & Voltaire