Zo creeër je snel een frisse look

Zo-creeer-je-snel-een-frisse-look-4

Als stylist word mij vaak gevraagd welke kleuren het beste bij iemand passen. Nu houd ik me niet zo stellig aan de “regels”  wat betreft kleur. Want dat zou voor mij bijvoorbeeld betekenen dat ik eigenlijk nooit meer zwart zou kunnen dragen. Ik ben namelijk een “zomertype” en kan beter kiezen voor grijs als basiskleur dan zwart.
Maar zwart is nu juist mijn kleur. De kleur welke ik het liefst het hele jaar door draag. Dus helemaal geen zwart meer dragen is voor mij dan ook geen optie.

De kleuren welke minder goed bij je passen staan je vaak minder mooi en laten je minder stralen. Ben je moe, heb je lijntjes of een vale teint? Dan komt dit extra sterk naar voren wanneer je kiest voor een kleur welke niet goed bij je past. Zoals zwart bij mij dus.
Maar wat dan te doen wanneer je er fris en stralend uit wilt zien maar wél je favoriete kleur wilt dragen?

Kies dan voor een item in een kleur welke goed bij je past en zorg ervoor dat je dit item zo dicht mogelijk bij je gezicht draagt (zoals een top, shawl of jasje). Hier doe ik dat met een lichtblauwe top. Et voila, fris en stralend gehuld in een (bijna) all black outfit ;-))

Love,
-♥-
Chris

Zo-creeer-je-snel-een-frisse-look-7.Zo-creeer-je-snel-een-frisse-look-5

Zo-creeer-je-snel-een-frisse-look-2

 

 SHOP MIJN LOOK:

COSTES lichtblauwe top in suede look
ZARA vest
Lederlook broek (vergelijkbaar hier)
DUNE clutch
NIKE air max tavas sneakers