Zomergrijs

Zomergrijs-6

Grijs is één van mijn favoriete kleuren. Zowel tijdens de zomer als in de winter word ik helemaal blij van deze kleur. In de winter kies ik vaak een iets donkerdere variant dan in de zomer. Al kun je grijze winteritems ook heel goed in de zomer dragen, en andersom. Mits de stof het toe laat natuurlijk. 

Vandaag draag ik een outfit met verschillende grijstinten. Een top en mouwloos vest in lichtgrijs, een tas in antraciet en sneakers die zowel door kunnen voor wit als voor grijs.
De jeans geeft de look net wat meer pit. Want ondanks ik weet dat ton-sur-ton mij super mooi staat, kies ik toch vaak voor contrast. Dit geeft de outfit een stoere touch en is eigenlijk wel een beetje mijn signature.

Twee items die ik onlangs heb toegevoegd aan mijn garderobe en heel erg blij mee ben zijn de sneakers en de tas. Deze sneakers zijn door hun zilveren ringen en subtiele pythonprint een echte eyecatcher. Ze zijn heel goed te combineren met verschillende kleuren en verschillende outfits.

De tas is voor mij een nieuwe work-musthave. Het is namelijk een laptoptas met een apart groot vak voor een laptop. Ook heeft hij extra vakken en kan ik alles meenemen dat ik nodig heb voor een dag werken op locatie.
Naast businessbag zou deze tas het ook heel goed doen tijdens een citytrip of een weekendje weg. Ideaal :)) In de webshop van Marington hebben ze trouwens ook hele mooie andere laptoptassen.

Happy Monday!

Liefs,
-♥-
Chris

 

Zomergrijs-4

Zomergrijs-7

Zomergrijs-3

Zomergrijs-1

Zomergrijs-5

Zomergrijs-2

 

SHOP MIJN LOOK:

Top & mouwloos vest – River Island
Jeans – Kocca
Sneakers – Blackstone
Dames laptoptas – Marington

 

 

 

 

Bewaren

1 Comment

Comments are closed.