Over mij

 

 ‘Style is a way to say who you are without having to speak’

 

Super leuk dat je mijn blog bezoekt! Op Styled by Chris vind je alles op het gebied van mode zoals trends, combinaties en handige fashion tips & tricks. Daarnaast geef ik je een kijkje in mijn persoonlijke leven.

In het dagelijks leven ben ik namelijk niet alleen blogger maar ben ik ook (personal)stylist en freelance schrijfster. Ik schrijf voor vele (on- en offline) mode en lifestyle magazines, websites, merken en winkels.

Ik heb een enorme passie voor mode en een grote liefde voor de stad Rotterdam waar ik samen met mijn vriend en zoontje Milan van 4 jaar woon.

HOE HET ALLEMAAL BEGON

Als jong meisje schreef ik al schriften vol met teksten, gedichten en verhaaltjes. Naast al dat schrijven kon je me ook vaak vinden in mijn kledingkast, en later ook in die van anderen.
Urenlang kon ik bezig zijn met het bedenken van nieuwe outfits, het samenstellen van setjes en het bladeren door mode magazines voor de nieuwste trends en combinatie mogelijkheden.

De liefde voor mode is er altijd al geweest. En het liefst ben ik hier nog steeds 24/7 mee bezig.

Vijf jaar geleden besloot ik eindelijk mijn hart te volgen. Ik stopte met mijn baan als accountmanager bij een grote bank, ging solliciteren en startte als hobby het blog ‘Addicted to Fashion’.
Na een paar maanden werd ik zwanger. Niet ongewenst maar wel een beetje onverwacht. Door mijn zwangerschap kwam het solliciteren op een laag pitje te staan en ik ging me meer en meer focussen op mijn blog.

Het blog werd persoonlijker en de naam veranderde mee in ‘Styled by Chris’.

Na de geboorte van Milan kreeg ik een mooie opdracht aangeboden en besloot ik mijn blog niet langer als hobby te doen.

AND NOW I LIVE MY DREAM!

Nog steeds werk ik iedere dag met veel liefde en plezier aan mijn blog en ben ik onwijs dankbaar voor wat Styled by Chris me heeft gebracht.
Het is een stukje van mij geworden. Een dagboek vol met outfits, persoonlijke verhalen, modetrends, tips en stijl adviezen.

Ik hoop dan ook dat je net zoveel plezier beleeft in het lezen als ik heb in het schrijven en maken van mijn blogs!

Liefs,
Chris