Over mij

 

 

 
‘Style is a way to say who you are without having to speak’

 

Hi! Ik ben Christel, 34 jaar, trotse moeder Milan en woon samen met mijn vriend en zoontje in hartje Rotterdam.

Mijn liefde en passie voor mode is altijd al aanwezig geweest. Als klein meisje kon ik uren lang bezig zijn met het bedenken van nieuwe outfits, het bladeren door mode magazines en het samenstellen van sets voor mijzelf en anderen.

Drie jaar geleden begon ik als hobby een blog genaamd “Addicted to Fashion”. Het doel was anderen te inspireren met mijn stijl en mijn kijk op fashion.

Een aantal jaar later onstond “Styled by Chris”. Een meer persoonlijk blog dat gericht is op style, trends, tips en een kijkje in mijn persoonlijke leven als blogger, stylist, freelance writer en moeder.

Styled by Chris is een stukje van mij, een dagboek vol outfits, trends, fashion tips en style adviezen. Nog iedere dag werk ik met heel veel plezier en ben ik dankbaar voor datgeen dat dit blog me heeft gebracht.

Naast Styled by Chris startte ik eind 2016 met een online shop en breidde ik mijn werk als stylist verder uit in de vorm van fashion party’s onder de naam “The Cherry Picker”.

Kleding is een belangrijk aspect in mijn leven. Het laat mensen zien wie je bent zonder dat je hiervoor een woord gesproken hoeft te hebben, het geeft je zelfvertrouwen op een slechte dag, het kan je laten stralen en geeft vorm aan je persoonlijkheid.

Ik hoop dat je net zoveel plezier beleeft in het lezen als ik heb in het schrijven en maken van de blogs!

And never forget; stay true to your own style!

Liefs,
-♥-
Chris