Over mij

 

 ‘Style is a way to say who you are without having to speak’

 

Hi! Ik ben Christel, 35 jaar, trotse moeder van Milan en woon samen met mijn vriend en zoontje in hartje Rotterdam.

Als jong meisje schreef ik al schriften vol met teksten, gedichten en verhaaltjes. Naast het schrijven kon je mij vinden in de kledingkast van mezelf en later ook van anderen. Ik was urenlang bezig met het bedenken van nieuwe outfits, het samenstellen van setjes en het bladeren door mode magazines voor de nieuwste trends.
De liefde en passie voor mode is altijd al aanwezig geweest. En nog steeds ben ik hier het liefst 24/7 mee bezig.

Drie jaar geleden begon ik als hobby een blog genaamd “Addicted to Fashion”. Het doel was anderen te inspireren met mijn stijl en mijn kijk op fashion. Ik koos ervoor om mijn zekerheid op te geven en ontslag te nemen bij mijn job. Ik wilde mijn hart volgen en doen wat ik het allerliefste deed.
Iets meer dan een jaar later onstond “Styled by Chris”. Een meer persoonlijk blog dat gericht is op style, trends, tips en een kijkje in mijn persoonlijke leven als blogger, stylist, freelance writer en moeder.

Styled by Chris is een stukje van mij, een dagboek vol outfits, trends, fashion tips en style adviezen. Nog iedere dag werk ik hier met heel veel liefde en plezier aan en ben ik dankbaar voor hetgeen dat dit blog me heeft gebracht tot de dag van vandaag.

Kleding is een belangrijk aspect in mijn leven. Het laat mensen zien wie je bent zonder dat je hiervoor een woord gesproken hoeft te hebben, het geeft je zelfvertrouwen op een slechte dag, het kan je laten stralen en geeft vorm aan je persoonlijkheid.

Mijn motto is dat je alles in het leven kunt bereiken wat je wilt. Mijn doorzettingsvermogen en vechtersmentaliteit hebben geresulteerd in mijn eigen bedrijf waardoor ik op mijn 30e levensjaar alsnog startte met een baan in de mode. Als mode blogger en image stylist.

Ik hoop dat je net zoveel plezier beleeft in het lezen als ik heb in het schrijven en maken van mijn blogs!

Liefs, Chris